X
fred
Auto:
Alle lessen worden gegeven in een Ford Kuga. (foto) Alle moderne technieken zoals Park Assist, Lane departure assist, City Emergency Break worden aangeboden als leermiddel. Dit houdt niet in dat de auto de taken voor jou overneemt. Tijdens je examen en ook daarna zal je het ook zelf moeten beheersen. Overigens vinden alle lessen plaats in een rookvrije auto.

H.A.R.M.A:
In de overtuiging dat inspelen op de fouten van anderen, vroegtijdig anticiperen en het erkennen van zwakkere in het verkeer leidt tot een beter rijgedrag. Uiteindelijk gaat het om de veiligheid en de doorstroming van het verkeer en dat kan worden bereikt door H.A.R.M.A Houd Altijd Rekening Met Anderen.
Deze gedachte wordt uitgedragen in de rijlessen die worden gegeven. De nadruk ligt bij Rijschool H.A.R.M.A op veiligheid en de sociale gedragingen en verantwoordelijkheden die het autorijden met zich meebrengt. Het is mijn passie om dit op een rustige en humorvolle wijze over te brengen.

Rijschool H.A.R.M.A.

"Houd altijd rekening met elkaar!"

Rijlessen:
Alle rijlessen worden gegeven conform de RIS Methodiek. RIS staat voor Rijopleiding In Stappen en zorgt voor duidelijke en gestructureerde lessen waarbij voor aanvang van de praktijklessen een huiswerkopdracht voorbereid moet worden. Meestal gebeurt dat als de vorige opdracht met voldoende resultaat is afgerond. De RIS-Opleiding is opgebouwd uit 4 Modules. Iedere module wordt afgerond met een toets waarbij Module 3 wordt afgerond met een Tussen Tijdse Toets en module 4 wordt afgerond met het rij-examen. Door deze opbouw van makkelijk naar moeilijk en eenvoudig naar complex worden de lessen en leerdoelen stapsgewijs aangeboden. Dit geeft structuur en duidelijkheid.

Theorie:
Voor dat je kunt deelnemen aan de Tussen Tijdse Toets en of je examen moet je in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het is daarom raadzaam om direct tijdens of liefst nog voor de rijlessen begint met het behalen van dit certificaat. Dit kan op een aantal manieren.
1. Een aparte 1 daagse cursus waarin je letterlijk wordt gedrild. Hiervoor zijn een aantal aanbieders. Let wel op dat dit niet wil zeggen dat je de aangeboden stof ook beheerst.
2. Online theoriecursus, met daarbij gebruik maken van een theorieboek aangevuld met proefexamens. Kijk hiervoor op www.vekabest.nl. ( komt sterk overeen met de theorie examens van het CBR)
3. Boek, proefexamens en persoonlijke begeleiding van je eigen rijinstructeur. Dit i.c.m. een aantal rijlessen waarbij de meest voorkomende situaties in de praktijk worden bekeken en besproken. Hiervoor kunnen afspraken worden gemaakt tijdens de rijlessen.

Vraag aan!

VRAAG NU EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFLES AAN